Trivselträff

Kom på en inspirerande och informerande träff hos oss!

Ta med dig några vänner, arbetskollegor, syjuntan, mammagruppen eller tjocka släkten. Vi bjuder på "underhållningen" och lättare förtäring. De olika träffarna varar mellan 60 och 90 minuter beroende på hur mycket frågor som finns att besvara. Vi har olika teman att välja på. Har ni andra önskemål på tema så säg till så löser vi det på bästa sätt.
Ni väljer mellan följande teman:

Vet du vad din hudkräm innehåller?
Här får ni veta mer om vilka olika ämnen som finns i hygien produkter. Vi reder även ut varför de används och vilken effekt de har på huden och kroppen. Allt fler finner idag intresse i att veta vad vi stoppar i oss och vad det har för effekt på kroppen.
Denna föreläsning öppnar även ögonen för vad vi bör undvika och vad som är bra när det gäller kroppens största organ - hunden. Har du produkter hemma som du vill ha hjälp att tyda vad de innehåller så ta med dem!

100% Ekologisk hudvård - Dermanord/Maria Åkerberg
Här får ni veta mer om vår Svenska hudvårsserie som vi jobbar med på salongen. Vilka olika produkter som finns och vilka olika användningsområden de har. Vi tar även upp lite om innehåll i olika hudvårdsprodukter, vad som är bra och inte för huden.
Hudanalys på samtliga deltagare ingår (värde 195:-).

Babyvård
Samla ihop mammagruppen! Här går vi igenom hur vi bäst sköter om huden på våra barnunder årets alla årstider. Vet du att många av babyprodukterna på marknaden idag innehåller mineraloljor och siliconer? Vet du vad de har för effekt på huden? Svarar du nej på dessa frågor är detta tema något för dig! Det viktigaste vi har ska vi vara rädda om! Därför är det viktigt att vi använder produkter som inte gör skada på våra barns ömtåliga och oförstörda hudar.

Makeup
Här går vi genom en makeup steg för steg samtidigt som vi lägger den på en av er. Vi förklarar skillnaden mellan varma och kalla färger samt vilka olika tekniker man kan använda sig av för bästa resultat. Därefter får alla några personliga tips på vilka färger som passar.

Kostnad vardagar 4 - 5 personer mellan 09.00-18.00           300:-/person
Kostnad vardagar 4 - 5 personer efter 18.00                          400:-/person
Kostnad vardagar 6 - 12 personer mellan 09.00-18.00         300:-/person
Kostnad vardagar 6 - 12 personer efter 18.00                        350:-/person