Praktiska detaljer

Bokning
Boka via telefon 026 - 27 03 27 eller kom in till oss på salongen.  
Ni når oss lättast på vår telefontid Måndag - Fredag 9.00 - 9.30. Övrig tid kan ni lämna meddelande på vår telefonsvarare, om vi är upptagna med kunder, så ringer vi tillbaka så snart vi har möjlighet. Ni kan även göra bokningsförfrågan via vår mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. har vi mycket på salongen kan det dock dröja innan vi kan svara så snabbast svar angående en bokning får ni via telefon.

Öppettider
Våra öppettider är Måndag – Fredag 09.00 - 18.00. Med reservation vid helgdagar. Övriga tider, efter 18.00 på vardagar samt helger, efter överenskommelse.

Kontraindikationer
Är ni gravid, äter medicin, har hjärtproblem, diabetes, allergi eller annan sjukdom som gör att ni tvekar inför val av behandling? Rådfråga då gärna oss vid bokningstillfället så att era förutsättningarna för en avkopplande och skön upplevelse blir det bästa.

Badkläder och handdukar
Vid spapaket, badentré och abonnering lånar ni badrock, handduk och tofflor av oss. Medtag egna badkläder. 

Numret kan inte nås för tillfället...
För er och andras trevnad ber vi er - stäng av ljudet på mobilen under er vistelse hos oss.

Killar/män
När ni bokar en ansiktsbehandling kom gärna nyrakad för ett så bra resultat som möjligt.

Avbokning/sen ankomst
Om du får förhinder och inte kan komma på bokad behandling vill vi att du avbokar i så god tid som möjligt. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan för att du ska undvika debiteringar. Vid sen ankomst, som innebär att vi måste korta ner behandlingen debiteras ändå fullt pris. Vid missad tid eller vid sen ankomst som leder till att behandlingen inte kan utföras debiteras 50% av behandlingens pris.

Kundklubb och sociala medier
Anmäl dig till vår kundklubb så missar du inte våra erbjudanden och event!
Gilla oss på Facebook: Anna´s Topp till Tå spa  så ser du allt det senaste direkt! Följ oss även på instagram: Annastopptillta . Välkomna!

Ris & ros
Vi är alltid tacksamma över att få höra era åsikter och synpunkter på vad som är bra och vad som kan förbättras, så tveka inte att berätta vad du tycker till oss. Ingen är så bra att man inte kan bli bättre.

Varmt välkommen till ditt dagspa i centrum, vi erbjuder de bästa behandlingarna med naturlig hudvård!