Om oss
Det är vi som jobbar på Anna´s Topp till Tå spa. Vår önskan är att ni ska få en njutfull upplevelse hos oss.
Vi jobbar med svensk ekologisk hudvård. Vi vill erbjuda resultatinriktad hudvård på naturlig väg.
Varmt välkommen att höra av dig till oss!

 

Anna
Jag utbildade mig till hudterapeut & kosmetolog på Elisabethskolan i Stockholm och blev färdig sommaren -94. Jag har under åren vidareutbildat mig inom bl.a homeopati, ansiktszonterapi och elektrokosmetik. Vi har även under åren kompletterat vårt utbud med lite annorlunda massage så som bambumassage, hot stone, cupping och vår unika Du & 4 händer.
Det härliga med detta jobb är att man kan fördjupa sig och jobba med det man brinner för! Vårt mål är att erbjuda kunden en salong med det mesta av det bästa. 100% rena produkter och effektiva men ändå hälsosamma behandlingar. 

Jag bor i Sandviken med min familj. Mannen Johan, barnen Vera, Vilma och bonusbarnen Anton och Maja. Jag har en hobby som jag brinner för på min fritid - betong. Jag uppskattar även att ibland få lite "egentid" i löparspåret eller med mina stavar.

Jag hoppas vi får tillfälle att mötas! Har ni frågor eller funderingar rörande vårt yrke och våra behandlingar - tveka inte att komma in eller höra av er!
Välkommen till vår oas i centrum sedan 20 år tillbaka!

 

Malin
Jag gick min hud- och spaterapeututbildning hos IBS och belv färdig 2014. Mitt intresse för makeup, hudvård och framförallt hälsa som helhet har funnits med mig väldigt länge, men det var främst egna tidiga problem med huden som väckte tanken och önskan att på allvar få jobba med detta och hjälpa andra genom egen kunskap och erfarenhet. Jag tycker att hudterapeutyrket är otroligt roligt och gillar att det är stor variation på de olika behandlingarna. Att kunna hjälpa och vägleda andra känns både betydelsefullt och viktigt, framförallt som det ser ut idag då skönhetsindustrin blivit så stor. Jag tycker väldigt mycket om alla spännande möten med er kunder och jag gillar att ge det där lilla extra. För mig är hudhälsa så mycket mer än bara produkter och behandlingar. Det är så många faktorer som påverkar vår hud, både inre och yttre. Det är viktigt att titta på helheten för att kunna hjälpa någon att hitta en eventuell orsak till problemet. Huden är ju kroppens största organ så väldigt mycket visar sig genom den.

Jag är tvåbarnsmamma till våra pojkar Viggo och Vidar. Barnens pappa heter Patrik och hela familjen bor i Åbyggeby i Gävle. Jag tycker mycket om att umgås med vänner och familj. Hälsa och personlig utveckling samt natur och miljö ligger mig varmast om hjärtat. Jag gillar att springa, cykla och även lite simning. Hela familjen är hockeytokig. I skog och natur mår vi väldigt bra.

Jag ser mycket fram emot emot att få möta dig och hjälpa till på bästa möjliga sätt. Har du frågor, funderingar eller vill boka en tid så hör av dig till oss! Jag hoppas vi ses!

 

Pernilla
Mitt namn är Pernilla och jag är utbildad hälsoterapeut med fokus på stresshantering. Jag är även spa terapeut samt certifierad klassisk och taktil massör.Jag brinner för att hjälpa människor till ökad balans och harmoni. När vi släpper på blockeringar kan vi finna kraft och energi inom oss själva vilket hjälper oss i det vardagliga livet. 

På fritiden föreläser jag och håller kurser i bland annat meditation samt tillbringar min tid med mina två fina barn. 

Ser fram emot en fantastisk tid tillsammans med Anna & Malin på salongen.