Hyr vår relaxavdelning

Kom tillsammans med dina nära och kära, väninnorna, grabbarna, möhippan eller arbetskollegorna. Koppla av och njut och har kul tillsammans i vår relaxavdelning med bubbelpool och bastu. Här är ni garanterad "egen tid" i relaxen, inga andra har tillgång till relaxen under tiden ni är här.

I priset ingår allt detta:

• Relaxen till eget förfogande i 2½ timme
   (inkl dusch och omklädning)
• Lån av badrock, badlakan & tofflor
• Bubbelpool, bastu och relaxavdelning
• Spaprodukter för egenvård
• Kaffe, te, vatten, kakor, godis samt fruktfat
• Ekologiska hudvårdsprodukter i dusch och omklädningsrum

Vi dukar upp åt er inne i relaxen bland levande ljus och soft musik. Vill ni så kan ni ta med cd-skiva med egen musik. 
Vill ni byta ut ert fruktfat, som annars ingår, till exempelvis ost & kex eller snacks kostar det 75:- extra per person. Vill ni lägga till något av nedanstående och även ha fruktbuffé kostar det 95:- extra per person.

Ost & kex: kex av olika sorter, hårda och mjuka ostar, vindruvor

Snacks: Olika sorter t.ex. jordnötter, chips, ostbågar, ölkorv

Är ni ett sällskap på minst 6 personer kan ni beställa sallad. Ni kan då välja mellan räkor, kyckling, ost & skinka eller vegetarisk. Dessa kommer i portionsförpackningar och inkluderar bröd, smör och dressing. Det kostar 150:- per person. Detta måste beställas redan vid bokningen.

Ta gärna med er egen dryck. Vi dukar fram vinglas om så önskas.

Inne i dusch och omklädningsrum finner ni Maria Åkerbergs hud- och kroppsvårdsserie. Ni hittar här hår- och kroppsschampo, balsam, body lotion samt, ansiktsrengöring och ansiktskrämer. Vill ni, under er vistelse hos oss, prova någon annan av deras många produkter så säg bara till. Vi har hårblås och plattång om ni behöver låna.

Det finns även en massagestol, vill ni utnyttja den så hjälper vi er gärna i mån av tid. Kostnad för den är 50:-/program. Programmen varierar mellan ca 13-15 minuter.  Vi är tacksamma om ni ej ligger i massagestolen med blöta badkläder.

Vi hälsar er varmt välkomna till en upplevelse i en lugn och rofylld miljö, här kan ni glömma vardagens stress för några timmar.

Priserna gäller för vardagar efter 18.00 samt helger. Dessa bokningar ligger utanför våra ordinarie arbetstider vilket innebär att vi under högsäsong samt vid förfrågan med kortvarsel inte kan garantera att vi har möjlighet att boka kväll eller helg.  

Antal personer/Pris

4         2600:-/sällskap  
5         3125:-/sällskap
6         3600:-/sällskap
7         4025:-/sällskap
8         4400:-/sällskap

Priset gäller för 2½ timme i relaxen inkl. dusch och omklädning.

Viktig information
För att vår uthyrning av relaxavdelningen ska fungera så bra som möjligt ber vi er gäster att läsa igenom och ta del av nedanstående information. Vårt mål är att ni ska få en avkopplande och härlig vistelse hos oss.

Ni disponerar relaxen i 2½ timme inkl. dusch och omklädning. Önskas extra tid går det bra att boka till. Extra tid kostar 300:-/30 min, 600:-/60 min osv. Denna avgift delas mellan alla i sällskapet. Säg till om extra tid vid bokning för att vara säker på att få den. Denna avgift tas även ut om sällskapet ej är klar på avtalad tid.

För att få ut det mesta av upplevelsen rekommenderar vi att inte komma i för stora grupper. Vår relaxavdelning lämpar sig bäst för max 8 personer, då hinner alla basta och bubbla i lugn och ro.
Bastun tar ca 3-4 personer och i poolen rekommenderar vi att man sitter 4 personer åt gången. Sitter man fler får ni problem med stora vattenmängder på golvet och vattennivån blir för låg och värmen slår av. Ingen förtäring är tillåten i bastu och bubbelpool. Innan bad måste ni duscha. 

Avbokning

Har ni bokat för ex 6 personer men blir färre deltagare vid ankomst är kostnaden ändå densamma. Avbokning, vilket innebär att ingen i sällskapet kommer, måste ske senast 48 tim innan ankomst vi debiterar annars 80% av kostnaden.

Vid frågor eller funderingar välkommen att kontakta oss!