Elektro-kosmetik - DuLac metoden

Renare och yngre hud utan konstigheter!

Detta är en unik behandlingsmetod där vi tar bort brustna kärl (ansiktet) och missprydande fläckar (ansiktet och kroppen). Metoden är beprövad och används över hela världen sedan 25 år tillbaka - nu äntligen i Sverige!

Är du intresserad?
Boka då en tid för konsultation och behandling. Anser vi att det är något som vi kan ta bort så gör vi det direkt. Vissa fläckar kräver ett läkarintyg, detta får ni av oss så att er husläkare kan kontrollera fläcken och skriva under. Ett läkarintyg är giltigt i 3 månader efter påskrift.

Eftervård
Det behandlade området smörjs med ett tunt lager Heal Up Intensive Care Oil (Susanne Melchiorsen) fem gånger /dag i 28 dagar efter behandling. En sårskorpa bildas efter behandlingen. Undvika att ta bort den! Det är viktigt att skorpan får sitta kvar i 7-10 dagar eftersom det annars kan leda till ärrbildning eller brustna kärl. Ju längre den får sitta kvar desto finare resultat. Vänta med att ev. peela huden tills skorpan fallit bort.

24-timmar
Efter behandlingen bör fysisk aktivitet, klorerat vatten och makeup undvikas.

14 dagar
De första två veckorna bör man undvika hudvårdsprodukter som innehåller syror och alkohol, dessa kan lösa upp skorpan och skada huden. Använd gärna en skyddande dag och nattkräm som är ekologisk så huden har optimal chans att återhämta sig. Nytt område kan behandlas. 

1 månad
Solning av alla de slag bör undvikas en månad efter behandlingen. Har man behandlat solfläckar/pigmentförändringar bör man vara extra försiktig med solen. Det bästa är att använda hög solskyddsfaktor och solhatt/kläder i ca 6 månader. 

Behövs ytterligare behandling kan området behandlas på nytt efter 4 veckor.

6 månader - 1 år
Det slutliga resultatet ser man oftast inte förrän 6 månader till 1 år efter avslutad behandling. Huden har en otrolig läkningsförmåga men den tar lite tid på sig. Därför är det så viktigt att skydda den nya huden från sol för att inte riskera att få en pigmentförändring. Detta kan man enklast göra genom kläder eller plåster på det behandlade området. 

Pris: 900:-/behandling

Här ingår konsultation och behandling vid ett och samma tillfälle, Heal Up Intensive Care Oil för hemmavård samt efterkontroll.

Har du frågor eller funderingar så kom in till oss på salongen eller ring och boka tid för konsultation.

Här nedan några före & efterbilder på vad som bla går att behandla.