New Face

En djupgående ansiktsbehandling anpassad efter just dina behov! 

- Aktiverande
- Renande
- Stärkande
- Fuktgivande
- Cellförnyande
- Lugnande

Oavsett hudtyp så anpassar vi behandlingen till alla specifika symtom och önskemål. Här kombineras stärkande hudvårdsprodukter med stimulerande apparatur. Behandlingen finns i en kortare och en längre variant. Bäst effekt vid "kur-behandling" men även enskilda behandlingar stärker och aktiverar huden.

Behandlingen kan med fördel göras i kur. Den inleds då med en 60 min behandling och efterföljs av 30 min behandlingar. Hur ofta och hur tätt beror på vad man behandlar. 
Vi fotar före och efterbilder om kunden vill. Dessa foton är enbart för kundens eget intresse för att se reultatet. Skulle vi vilja publicera något så frågar vi alltid efter kundens medgivande före. 

New Face 60 minuter  895:-
Här ingår rengöring, hudstatus, peeling, anti-agemask, AHA syra, aktivt serum, inslussning med hjälp av ansiktsapparatur alt cuppingmassage för den som föredrar det. Avslutas med muskelstimulering och liftingmassage. Serum, ögonkräm, olja och ansiktskräm efter hudtyp appliceras.

New Face 30 minuter  495:-
Här ingår rengöring, hudstatus, AHA syra, aktivt serum, Inslussning med hjälp av ansiktsapparatur alt cuppingmassage för den som föredrar det. Avlutas med muskelstimulering. Serum, ögonkräm, olja och ansiktskräm efter hudtyp appliceras.

Denna behandling kan inte väljas i våra spapaket.