Nyheter på hyllan!

 


Britt knipkulor

Belladot Britt förenar nytta med nöje, eftersom knipkulorna både tränar och stimulerar vaginans muskler och bäckenbotten. Och en vältränad muskulatur är till glädje för både honom och henne. Inuti kulorna finne en lös liten tyngd som ger extra stimulans när de sätts i rörelse.

Knipkulorna är gjorda i mjukt silikon. Även snodden är i silikon, vilket underlättar vid rengöring. Belladot Britt kan användas både förebyggande och efter förlossning för att träna upp styrkan i knipet.

 

Evelina menskopp är ett mensskydd som är miljövänligt och ekonomiskt. Går att återanvändas och påverkar inte ph-värdet. Evelina är framställd av medicinskt silikon och är mjuk och lätt att använda.

Menskoppen är enkel att rengöra/desinficera. Koka menskoppen i vanligt vatten 5 –7 minuter innan första införandet i varje mensperiod. 

- Allergitestad medicinsk silikon
- Återvinningsbar
- Finns i två storlekar
- Omkretsen 40 mm och längd 45 mm
- S/M för lätt till måttlig mängd och inte fött barn
- L för de som fött barn

 

 

 

 

 

 

 


YAG - spaprodukter 

Underbara ekologiska och veganska SPA produkter som är fulla med lyxig ekologisk eterisk oljor och ekologisk olivolja mm. Förgyll vardagen med härliga, naturliga & fräscha dofter som höjer stämningen på hemmaplan. Alla produkter är färgade med naturliga mineralpigment och alla oljer är helt ekologiska

Följ oss på Instagram